טלי

חברת מטבחים שקבלן נתן על סף פשטת רגל

שלום, רכשנו דירה מקבלן לפני שנה, קיבלנו מקבלן 3חברות להזמין מטבח כדי לקבל דירה עם המטבח. בחרנו בטופז. הזמנו בזמן,שסרגנו . לפני חודש עקב שמועות על פשיטת רגל של טופז ביטלנו תשלום אחרון בכ״א, חתמנו על ביטול עסקה בטופז- עבר חודש ואין תגובה. אצל קבלן קודם נאמר לנו שקבלן מטפל בבעיה וכעבור חודש נאמר לנו שאנו אחראים דרוש מבטך מטופז לבד. שאלות: עקב ובדה שהופנו לטופז ע״י קבלן האם קבלן נושא באחריות גם ! האם אנו חייבים לקבל דירה ללא מטבח למרון שלפי חוזה בבחירה מטבח של פרויקט מטבח יהיה בדירה את מי יש לתבוע: קבל או טופז? מה זכויות שלנו ? ממי לדרוש מטבח מקבלן או טופז? את מי תובעים? תודה טלי

חיים מן, עו"ד ומגשר

טלי שלום, התשובה לכל השאלות שהפנית טמונה בהסכם ההתקשרות ביניכם לבין הקבלן בונה הדירה. אני ממליץ שתפנו לעו"ד. תציגו בפניו את הסכם ההתקשרות ביניהם וההתכתבות שהוחלפה ביניכם לבין הקבלן בנושא זה. עם המסמכים האלה לפניו תוכלו לקבל עצה טובה ומבוססת לשאלותיכם. בהצלחה. חיים מן, עו"ד