משפטי– זאפ
משפטיפורומיםליקויי בניהליקויי בניה חמורים

מנהלי הפורום

עו"ד יואב סלומון

עו"ד יואב סלומון

עו"ד יואב סלומון, מנהל את משרד אבניאל, סלומון ושות', עורך דין משנת 1979, בעל ניסיון רב והתמחות במשפט אזרחי-מסחרי, ליטיגציה וניהול פעילות משפטית בינלאומית. יו"ר לשעבר של רשת בינלאומית של משרדי עו"ד.

חזרה לפורום

ליקויי בניה חמורים

שרי
שרי

שלום רב . ברצוני לדעת מה אפשר לעשות בדירה שעדיין לא קיבלתי ויש בדירה ליקוי בניה שלא ניתן לתיקון כמו : קירות לא ישרים עקומים במיוחד סטייה במידות החדרים ב7 אחוז ממידת החדר 10 ס"מ טעות במידת הסלון משקוף הממ"ד עקום מה ניתן לעשות ? ומה הפיצוי שניתן לקבל? תודה ויום טוב

RE:
עו"ד יואב סלומון
עו"ד יואב סלומון

שרי, שלום רב, בעקרון, אם בדירה יש ליקויים שלא ניתן לתקנם את זכאית לפיצוי בגין אי הנוחות שתגרם מכך שבדירה יש ליקויים ומהירידה בערכה כתוצאה מהליקויים. לא ניתן להעריך את גובה הפיצויים בלי מלוא הפרטים – התכניות, מידות החדרים לפי התכנון ולפי הביצוע ועוד. בכל מקרה, הערכת גובה הפיצויים אינה יכולה להיעשות במסגרת הפורום.