אמויאל מרק

נזק שנגרם למכונית בגלל עבודות בנייה

האם יש חוק שמחייב קבלן (במקרה שלי תמ'א 38) לרשת הקירות של הבניין כדי למנוע נפילות של חומר או ציוד ולגרום נזק לסביבה. במקרה שלי הוא השפריץ גושים של בטון על האוטו שלי שחונה בחנייה שכנה לבניין שבו מתבצע תמ'א 38 .

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מרק, שלום רב, שאלתך אינה קשורה לליקויי בנייה אלא לדיני נזיקין. אתה זכאי לפיצוי מהקבלן שגרם לך נזק. אין זכות לאף אחד להתיז בטון על המכונית שלך, ומי שעשה זאת חייב לפצות אותך. בכל מקרה, יש לנקוט אמצעי הגנה למניעת נזקים כאלה ואתה יכול להתלונן במחלקת הפיקוח על הבניה של העירייה.