הילה

דירה חדשה מקבלן עם ליקויים

שלום האם אני חייבת לחתום על קבלת מפתח אפילו שיש ליקויים שבמשך חודשים הקבלן מבטיח לתקן ? ועוד שאלה צריכה להיות שקיפות של הקבלן הריצוף אצלנו בולט הוא אומר שהוא בדק וזה לפי התקן אבל שביקשתי לראות את הטופס הוא לא ענה וששאלתי אם אפשר להביא בודק מטעמי הוא התחמק מתשובה עכשיו הוא רוצה להוסיף סעיף שהוא יתקן את מה שאמרנו במשך השנה. יש כמה בלטות שמאוד בולטות עם ילדים קטנים שעלולים ליפול או להיפצע

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

הילה, שלום רב, אם את מקבלת מפתח את צריכה לאשר שקיבלת מפתח (או חזקה בדירה), אבל תקפידי שלא כתוב במסמך שאת מאשרת שהכל תקין. את רשאית להביא בודק מטעמך וזה אפילו מומלץ. כמובן שאם עדיין לא קיבלת את הדירה צריך לתאם את מועד הבדיקה.