יעל

קופסאות בקרה לאינסטלציה

נכנסנו לדירת קבלן לפני 3 חודשים כעת שמנו לב שבחדר אמבטיה הראשי ( יש בו שירותים אמבטיה ומכונת כביסה) אין קופסת בקרה ( אני חושבת שככה קוראים לזה) של הביוב ברצפה הייתכן? הקבלן טוען שהוא לא חייב לעשות ואני תוהה מה יקרה ברגע שיש סתימה ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

יעל, שלום רב, את השאלה שלך צריך להפנות למהנדס, שיבדוק אם מערכת צנרת הדלוחין עונה על הדרישות. את יכולה לבדוק בתכניות האם תוכננה קופסת בקרה ואיפה, ואם הביצוע הוא על פי התכניות.