סיון

הדבקת אריחי קיר בדבק לא מתאים

רכשנו אריחי קיר מחנות שאלנו את בעל החנות עם איזה דבק צריך להדביק , הוא אמר דבק לקרמיקה לאחר שסיימנו לרצף החלו להופיע סדקים בקרמיקה .על מי חלה האחריות המשפטית במקרה של הדבקה בדבק לא מתאים . את מי אני יכולה לתבוע ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

סיון, שלום רב, ראשית עליכם לבדוק מה הסיבה לסדקים. לא ברור שהסיבה היא הדבק – יכולות להיות גם סיבות אחרות ויכול להיות שילוב של כמה גורמים. גם אם הסיבה היא הדבק – יכול להיות שהוא לא מתאים או שהדבק מתאים אבל היה בו פגם. כדאי לקבל חוות דעת ממומחה מה הסיבה ואז להחליט איך לפעול