שי

חברה לבדק בית או בדיקה הנדסית

הי אני בדירה בת שנה עם ליקויי בנייה כמו רטיבות ריצוף איטום וכדומה. האם יש לכם המלצה לחברה טובה לבדק בית הנדסי? אני חייב מישהו טוב עם נסיון שיעשה בדיקה מקיפה. שמעתי על רם ביקורת מבנים, הדס ביקורת מבנים, בית ישראלי לבדק וכדומה. אני מבולבל. מישהו מכיר חברה טובה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שי, שלום רב, כמנהל הפורום איני יכול להמליץ על חברה. אני מציע לך לבקש ממספר חברות המלצות ופסקי דין בהם יש התייחסות לחוות דעת שלהן, ולחפש עליהן מידע ברשת.