דבורית

אריחים רזרויים מהקבלן

שלום רב, בדירה חדשה פרצה שריפה, הקבלן החל בשיפוץ, אך מתעקש להשתמש באריחי הרזרווה שקיבלנו, ובנוסף התברר שבטעות, הם נתנו לנו , בעת מסירת הדירה, אריחי קרמיקה בגוון לא נכון. שתי שאלות: א׳. האם אני מחוייבת לאפשר לו להשתמש באריחי הקרמיקה הרזרוויים? האם הוא לא חייב להחזיר לי כנגדם רזרוויים אחרים? ב. האם זכותי לעמוד על כך שהקבלן יספק אריחי קרמיקה (במיוחד לחדרים הפנימיים) כי אני רוצה לשמור על מעט האריחים שהתקבלו בגוון הנכון - לסלון. תודה רבה מראש,

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

דבורית, שלום רב, משאלתך עולה שהשריפה פרצה אחרי שקיבלתם את הדירה. האם זה נכון? האם ידוע מה גרם לשריפה ומי אחראי לה?