אדגר

נגר שלא סיים את עבודתו

הזמנתי ארון טלויזיה מנגר. קבעתי איתו לבניית ארון ליום מסויים. באותו יום לא תפסתי אותו בטלפון. גם יום למחרת. הוא התקשר לאחר יומיים וקבענטו יום. הגיעו מרכיבים מטעמו ובנו את הארון ללא הדלתות. מאז הוא קבע איתי פעמיים אבל לא הגיע ולא עונה לטלפון. לא ניתן להשיג אותו. מה אני יכול לעשות בנדון?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אדגר, שלום רב, שאלתך אינה בתחום הפורום, אבל אענה לך בכל זאת. משאלתך אני מבין ששילמת את מלוא המחיר לנגר לפני שהוא השלים את העבודה. אם זה המצב – הדרך היחידה הפתוחה בפניך היא לתבוע אותו בבית משפט.