ארז כהן

גדר הפרדה בין בתים שכנים

שלום לפני כ20 שנה ירשתי מסבי בית עם חצר. כיום שאני רוצה לבנות בנין על המגרש מסתבר שלפני כ50 שנה השכן החליף את גדר ההפרדה בחומת בטון נמוכה בשטח המגרש של סבי כלומר רוחב כל מגרש הוא 10 מטר ובמדידה שלי יצא שהרוחב שלי 9.75 והרוחב שלו 10.25 האם יש חוק התישנות? או ברגע שאבנה ניתן יהיה להחזיר את הגדר לקדמותה לפי המדידות הנכונות שנמצאות בעיריה.תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ארז, שלום רב, שאלתך אינה בתחום הפורום, והיא ראויה להתייחסות המביאה בחשבון את כל הפרטים והעובדות. אתה מוזמן לקבל ייעוץ פרטני.