ירון

הבהרה בבקשה לתשובה שניתנה בתודה

אני אכן לא מיוצג ומנסה להבין האם אני יכול לא לפנות למומחה שיגיע לבדוק את הרטיבות החדשה בתביעה הזו? אני פשוט מעדיף לחכות לאחר החורף לראות אם יש עוד רטיבויות ואז אם צריך להגיש תביעה חדשה על הרטיבות... המומחה ירצה עוד כסף להגיע לביקור נוסף ואני לא רוצה להזמין אותו לכל רטיבות שאגלה שוב פעם אלא לחכות לגיבוש כל הנזקים. האם אני חייב לעשות את זה בהליך הזה? או יכול לחכות ולתבוע שוב אם צריך? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ירון, שלום רב, אינך יכול לתבוע שוב ושוב. אני מציע לך להתייעץ עם עו"ד המתמחה בתחום, על מנת להימנע מטעויות בניהול המשפט שעלולות לגרום לך לנזק בלתי הפיך.