שוש מן

למעלה מעשר שנים כל חורף יש רטיבות מהקיר החיצוני למרות שדירתי בקומה 2 מתוך 8

בכל פעם מורחים משהו והבעיה לא נפתרת האם אוכל לתבוע את הקבלן על נזקים ועוגמת נפש?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שוש, שלום רב, שאלתך מורכבת מידי (והנתונים חסרים מידי) כדי לענות עליה בפורום כזה. מצד אחד הזמן הרב שחלף ומצד שני הניסיונות החוזרים לתקן. את צריכה ייעוץ ספציפי המבוסס על החוזה, הנתונים המדויקים לגבי הרטיבות, ההודעות עליה וניסיונות התיקון, וככל הנראה גם חוות דעת מקצועית.