קראל

ליקוי בניה גובה תקרה - דירה חדשה מקבלן

שלום, לפי המפרט הטכני, היינו צריכים לקבל תקרה בגובה 2.70 מ׳ אך בפועל גובת התקרה 2.60 מ׳. בשלב זה, הקבלן מתעקש כי מדובר בליקוי בר תיקון ומבקש להגביה את התקרה בעוד כ-5 ס״מ במישור אחיד או להחזיר את גובה התקרה ל- 2.70 למעט השארת קרניז גבס ברוחב של 1 מ׳ בצמוד לקירות החיצוניים. אנו סבורים כי לא מדובר בליקוי בניה רגיל וכי דרישת התיקון ע״י הקבלן אינה סבירה ומעשית. לאור אי הוודאות לגבי סיכוי הצלחת התיקון והחשש מנזקים בלתי הפיכים, האם ניתן לתבוע מהקבלן פיצוי כספי ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

קראל, שלום רב, אכן נראה מהתיאור שלך שהצעת התיקון עלולה להיות בעייתית, אך כדאי להתייעץ עם מומחה – מהנדס. אם התיקון לא מעשי או עלול לגרום נזק אינך צריך להסכים לו. גם השארת קרניז ברוחב מטר בסמוך לקירות החיצוניים יכול להיות בעייתי

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

קראל, שלום רב, אכן נראה מהתיאור שלך שהצעת התיקון עלולה להיות בעייתית, אך כדאי להתייעץ עם מומחה – מהנדס. אם התיקון לא מעשי או עלול לגרום נזק אינך צריך להסכים לו. גם השארת קרניז ברוחב מטר בסמוך לקירות החיצוניים יכול להיות בעייתי