מרים אפללו

תשלום על איחור במסירת הדירה

שלום רב, קנינו דירה שמועד המסירה שלה היה 15/05/2019 למעשה הקבלן מסר לנו אותה בתאריך 21/07/2019 באיחור של יותר מחודשיים לפי כך הוא צריך לשלם לנו שכירות רטרו אך הקבלן טוען שכיוון שעשינו שינו במטבח אז ישנה דחיה במועד המסירה של 15 יום ושלח לי את הטופס בו חתמנו על כך (למרות שבאותו קובץ בטופס אחר כתוב שתיהיה החברה זכאית לדחות את מועד המכירה ב-0 ימים ) השאלה שלי היא כזאת: 1. האם מתחילים לספור את הדחיה רק לאחר החודשיים שמותר לחברה לעקב ? זאת אומרת שמאז אני מוסיפה עוד 15 יום? 2. האם על סמך זה שבקובץ אחר כתוב 0 ימים אני יכולה לבוא ולטעון על סטירה בנתונים ולדרוש תשלום? בתודה מראש! מרים

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

מרים, שלום רב, אי אפשר לענות על שאלתך בלי לראות את המסמכים. על כל פנים, גם אם יש סתירה במסמכים ויש אי בהירות, השאלה תהיה אם שווה להגיש תביעה על סכום כזה כשהסיכוי אינו ברור.