משפטי– זאפ
משפטיפורומיםליקויי בניההקבלן מתקן "לכאורה" במשך 5 שנים בעיית רטיבות האם לתבוע את הקבלן? או להמשיך לאפשר לו לתקן? לא פעם אמרו הפועלים שיחזרו שוב

מנהלי הפורום

עו"ד יואב סלומון

עו"ד יואב סלומון

עו"ד יואב סלומון, מנהל את משרד אבניאל, סלומון ושות', עורך דין משנת 1979, בעל ניסיון רב והתמחות במשפט אזרחי-מסחרי, ליטיגציה וניהול פעילות משפטית בינלאומית. יו"ר לשעבר של רשת בינלאומית של משרדי עו"ד.

חזרה לפורום

הקבלן מתקן "לכאורה" במשך 5 שנים בעיית רטיבות האם לתבוע את הקבלן? או להמשיך לאפשר לו לתקן? לא פעם אמרו הפועלים שיחזרו שוב

מיר
מירב

האם לתבוע למרות הקבלן "לכאורה" מתקן

RE:
עו"ד יואב סלומון
עו"ד יואב סלומון

מירב, שלום רב, אם הקבלן לא הצליח לתקן במשך 5 שנים, אתם יכולים לעבור לתיקון בעצמכם ולתבוע את הקבלן (כמובן, בכפוף לבדיקת כל העובדות). אני מציע שתפנו לייעוץ אצל עו"ד המומחה בתחום לפני שתעשו צעד כלשהו, אבל תפעלו במהירות, כדי שיהיה אפשר לבצע תיקון לפני וענת הגשמים.