פנינה

רטיבות בדירה וליקויים

בעית רטיבות שחוזרת על עצמה וכל הזמן התיקון הוא קוסמטי בלבד, ולא שולחים בעל מקצוע כמו אינסטלטור או מי שמכיר את המבנה על מנת לדעת מהיכן נובעת הרטיבות, כל שיחה עם הקבלן , אין לו פועלים או איש מקצוע להגיע לאזורנו, הקבלן יושב בירושלים והבניין ברחובות, בקיצור מטייחים מכל כיוון אפשרי , מה עושים אנחנו מסוף שנת 2013 בדירה ועד היום הבעיות לא נפתרו , יש לציין שיש נזק בחלק מהרהיטים ונראה לי שהריצוף דהה או התנפח אין אחידות בין מרצפת למרצפת ...., תודה המיואשת

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

פנינה, שלום רב, אני מציע שתפנו לקבלן ותודיעו לו שאם הוא לא יבצע תיקון רציני (כולל בדיקה מוקדמת למקור הרטיבות) תעשו זאת בעצמכם ותתבעו אותו על העלויות, וכמובן על הנזקים. בכל מקרה, רצוי להזמין מומחה שיבדוק ויאתר את מקור הרטיבות ויקבע מה צריך לעשות כדי לתקן, ואת העלויות. כדאי מאוד ומומלץ שתפנו מיד לעורך דין העוסק בתחום, ותפעלו על פי ייעוץ שלו, לאחר שיראה את כל המסמכים ויכיר את כל העובדות. בהצלחה