שלומית

תביעות נגד קבלן בהתייחסות לשטחים המשותפים

האם חובת השתתפות על כולם,במיוחד בהתייחס לתביעה לתיקון ? אלו שלא ישתתפו ייהנו על חשבון אלו ששלמו האם לתביעה נזיקית נגד הקבלן וגם לגבי תביעה בעין התשלום של כל דייר לפי שטח רצפה(ויקבל החזר,אם יהיה באותו מפתח)

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלומית, שלום רב, בהנחה שהתביעה היא לקיום התחייבויות הקבלן בחוזי במכר והמפרט, כל בעלי הדירות חייבים להשתתף בהוצאות, כמובן אם גוף מוסמך (נציגות הבית המשותף או אסיפת בעלי הדירות) החליט על הגשת התביעה. הדרך הנכונה היא שהתביעה על הרכוש המשותף תוגש על ידי נציגות הבית המשותף ותמומן מהכספים שהנציגות גובה מהדיירים.