רינה א

רטיבות חוזרת בדירה חדשה

קנינו דירה חדשה מחברת בניה ונכנסנו ב2016. יש בה כמה מוקדי רטיבות. הבעיות טופלו כ-5 פעמים לאורך השנים (יש תיעוד) אך חוזרות. בכל פעם מגיע מנהל עבודה אחר והתהליך חוזר על עצמו שוב שוב... אבדנו כבר הרבה ימי עבודה והדירה הולכת ומתבלה מהתיקונים הרבים. יש סעיף בחוזה כי ניתן לתבוע רק בבית המשפט בירושלים. האם יש לי זכות לתבוע כל עוד הקבלן טוען שהתיקון בתהליך? האם יש דרך לטפל בלי להשקיע אלפי שקלים בתהליך התביעה? האם ניתן לתבוע בבית משפט לתביעות קטנות למרות החוזה הנ"ל? ובקיצור מה התהליך המומלץ תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

רינה, שלום רב, אם התיקונים שנעשו לא פתרו את הבעיה אתם יכולים לתבוע. כדאי מאוד להתייעץ עם עו"ד ולהגיש את התביעה בצורה מקצועית. נושאי הרטיבות הם בדרך כלל נושאים מורכבים ויכול להיות שהמשמעות הכספית גבוהה.