ינאי יקואל

קונדנסציה חמורה על הפרופילים של

פרוייקט קוטג'ים (50 יח') חדש מקבלן (שנה - שנתיים) שכולו סובל מבעיות קונדנסציה חמורות על הפרופילים של החלונות. המצב בלתי נסבל! שלוליות ענק בחדרי שינה בחורף!! האם יש לתופעה הכרה משפטית של ליקוי בניה, שנוכל לתבוע את הקבלן?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ינאי, שלום רב, בדרך כלל תופעת העיבוי נובעת מבידוד טרמי לא תקין, ואם זו הסיבה אצלכם זה בהחלט מוכר כליקוי בבנייה. בכל מקרה, יש צורך בבדיקת מומחה ובחוות דעת על הגורם לתופעת העיבוי. אתה מוזמן לפנות אליי לייעוץ פרטני ולטיפול בהמשך.