רמי סגל

ניקוז מי גשם ממרפסת השכן למרפסת שלי

מדובר בדירה חדשה. למרפסות הפתוחות שלי ושל השכן קיר משותף. במרפסת שלי נקודת ניקוז. הקבלן פתח בקיר המשותף פתח כדי לנקז את מי הגשם ממרפסת השכן למרפסת שלי. האם זה חוקי. ברצוני לציין שהפתח היה מוסתר והתגלה לאחרונה. בשירטוטי הבנין לא מופיע פתח ניקוז בקיר.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

רמי, שלום רב, המצב אותו אתה מתאר בעייתי, אם כי על מנת לתת תשובה מדויקת יש לבדוק את כל המסמכים. בעיקרון, היה על הקבלן לכלול בחוזים הרשאה "להעביר" את מי הגשמים ממרפסת השכן דרך המרפסת שלכם.