Hen123

שוחת ביוב שמיקמו באמצע הגינה שלא מופיע בשרטוט

קניתי דירת גן מקבלן בתהליך הקנייה הוצגו לי השרטוטים ובשרטוטים מופיע 3 ניקוזים כל אחת בקצה אחר של הגינה הייתי בבדק בית ראשוני ולהפתעתי חוץ מהניקוזים נוסף להם עוד שוחת ביוב במרכז החצר ללא ידיעתי מה עושים האם זה תקין ששמו לי שוחת ביוב במרכז החצר בלי לעדכן אותי לגבי זה האם יש עילה לתביעה זה ממש מפריע לי כי לא רציתי לקנות את הדירה בהתחלה בגלל הניקוזים ובסוף קיבלתי גם שוחת ביוב

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

שלום רב, המצב אותו אתה מתאר בהחלט אינו תקין. בהנחה שהחצר צמודה לדירתך, כל מתקן משותף שיש בה (כמו שוחת הביוב) צריך להיות כלול בחוזה שלך, או לכל הפחות צריכה להיות הסכמה מראש שלך להתקנת מתקנים משותפים. אולם, על מנת לתת תשובה מדויקת יש לבדוק את כל המסמכים.