זמירה ,

סיעודי, ומחזיק בתו חניית נכה. דייר ותיק בבניין שעבר תמ"א38,.ביקש להקצות לו חנייה בקרבת הכניסה או ה

התקיימה הגרלה במשרד עו"ד שמייצג את הדיירים, והוקצו 2 חניות נכים מתוך 3 בקשות שהוגשו מ-3 בניינים צמודים (3 כניסות נפרדות, 3 מספרי בתים). הוא קיבל חנייה במכפיל חנייה שנמצא בבניין הרחוק ממנו) החניה במכפיל כרוכה בתהליך מסורבל: הורדת הנכה בכניסה לבניין, ולאחר מכן, לעשות סיבוב ב-4 רחובות כדי להחנות המכונית במכפיל. יצויין שהאיש הינו בגיל השלישי ומתקשה בהליכה יותר ממטרים בודדים בעזרת תמיכה. מהם התנאים החוקיים הנדרשים לקיום הגרלה שכזו? מי צריך להיות נוכח? אודה לתשובתך, ואשמח להבהיר פרטים לא ברורים, בברכה זמירה

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

זמירה, שלום רב, שאלתך אינה בתחום הפורום – אין המדובר בליקויי בניה. על כל פנים, התשובה לשאלתך תלויה בהסכם או ההסכמים שנערכו לקראת עבודות הבניה על פי תמ"א 38.