אלון דין

יזם בניין חדש לא מספק לדיירים תעודות אחריות על המזגנים

הבניין התחיל להיות מאוכלס בראשית מרץ. דיירים מבקשים מהיזם את תעודות האחריות על המזגנים (תדיראן). היזם אומר שהוא מטפל בזה אבל הוא לא. כבר לפני 3 חודשים בקשתי וכלום לא קורה. לעוד דיירים קורה אותו דבר. נראה לי שהיזם לקח קבלן מיזוג לא מורשה ע"י תדיראן ולכן האחריות של תדיראן לא תקפה והוא מסתיר את זה. יש הרבה תקלות מיזוג בבניין ומי שבא לתקן אותן הוא קבלן המיזוג (לא תדיראן). לפי תכיפות וחזרת התקלות על עצמן נראה שהוא גם לא מקצועי. מה עושים?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אלון, שלום רב, אתה יכול לבדוק עם תדיראן. על כל פנים, הקבלן חייב לטפל בבעיות המיזוג ולפתור אותן.