ליטל א

רעש משאבות מים בניין מתמא

שלום, רכשנו דירה חדשה מקבלן, דירת גן בבניין שעבר תמ"א. חדר השינה שלנו נמצא בסמוך לחדר משאבות המים הרעש שיוצא מהמשאבות הוא מחריד ונוראי וקורה מס פעמים ביום וגם בלילה כל פעם למשך חצי שעה בערך. כשרכשנו את הדירה לא ראינו ולא ידענו על הדבר הקבלן כמובן לא עדכן לפני כן. אנחנו כבר שנה גרים ועוגמת הנפש והסבל הוא בלתי נתפס. הקבלן מודע לבעיה ביצע אטימה של כל החדר אבל כנראה הצינורות עוברים בקיר שלנו ולכן הרעש. מה ניתן לעשות? האם יש עילה לתביעה על עוגמת נפש וחוסר עדכון לפני הרכישה. תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ליטל, שלום רב, כנראה שיש לכם עילת תביעה, אבל כדי לתת חוות דעת החלטית צריך לבדוק את ההסכם ואת כל הנסיבות. התביעה יכולה להיות גם על ירידת ערך של הדירה, או ביצוע כל מה שנדרש כדי להעלים את המטרד. כדאי לבדוק עם ייעוץ פרטני – ויפה שעה אחת קודם. אם תרצי תוכלי לפנות אליי לייעוץ פרטני.