אפרת מנהריה

רעשים מביוב בהדחת אסלה מהדירות למעלה

שלום, מדובר על דירה חדשה מקבלן עדין בתקופת הבדק. פניתי לקבלן על רעשים של הורדת המים מהאסלה של השכנים מעלה בחדר השירותים אצלי ממש כשנכנסתי לדירה וגיליתי את הרעש. הקבלן הגיע וניסה לתקן לאחר כ-4 חודשים ונמנע מלהוריד את המרצפות מהקיר. הוא פתח רק חלק קטן למעלה שהיה קיר גבס ושפך בטון קלקר מטה. רמת הרעש ירדה אך עדין קיים רעש שנשמע בסלון ובכול החדרים כשמורידים מים באסלה אצל השכנים מעלה. כרגע הקבלן טוען שמבחינתו הכול תקין ומבחינתי הרעש בלתי נסבל הן במהלך היום ובעיקר בלילה. מה הצעדים שעלי לדעתך לנקוט מולו?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אפרת, שלום רב, את צריכה לקבל חוות דעת של מומחה בתחום הרעש, שימדוד את עצמת הרעש הנשמעת בדירתכם. חוות דעת כזו תשמש אותך בהמשך המו"מ מול הקבלן או בבית המשפט, אם תצטרכי להגיש תביעה.