אלי עטיה

תביעה לקבלן על חריגה מתוכנית

האם ניתן לתבוע את היזם או הקבלן על ביצוע בפועל ששונה מהתוכנית עליה הקבלן חתום. בדוח בדק מצויין סכום של 30000 על החריגה הזו. יש עורכי דין בתחום שיקבלו עליהם תיק בסכום כזה? תודה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

אלי, שלום רב, חריגה מהתכנית היא הפרה של ההסכם ומגיע לך פיצוי. יחד עם זאת – תתקשה למצוא עו"ד שיגיש תביעה על סכום כזה, ותביא בחשבון שבדרך כלל בתי המשפט פוסקים הרבה פחות מהנזק שמצוין בדוח הבודק שנערך מטעמך. אתה יכול להגיש תלונה לרשם הקבלנים, יש סיכוי שזה יניע את הקבלן לפתור את הבעיה.