ערן תדמור

עונשין על אי מילוי חוק המכר

מוכר דירה לא מילא סעיף בחוק מכר דירות שעל הפרתו מוטל "קנס כאמור בסעיף 61(א)(1) לחוק העונשין, התשל"ז-1977" 1. איך גורמים להטלת הקנס בלי קשר לתביעת נזיקין? 2. הקנס שנקבע בחוק העונשין צמוד למדד או נשאר בשקלים כפי שנקבע בתיקון האחרון לחוק העונשין?

item.Author מנהל הפורום עו"ד יואב סלומון

ערן, שלום רב, אם לדעתך מישהו עבר עבירה אתה רשאי להתלונן עליו ואם רשויות החקירה והתביעה יהיו בדעה שיש להגיש נגדו כתב אישום – יוגש אישום לבית המשפט ואז – אם תהיה הרשעה – יוטל גם עונש.