רועי

פיצויי עקב עיכובים במסירה

שלום הקבלן שלנו אומר שכל שינוי בדירה מאריך את תקופת הגרייס במסירה וכזמן ביצוע השינוי כך מתארכת תקופת הגרייס האם 60 יום אשר כתובה בתיקון 5 בחוק המכר מכסה גם עיכוב עקב שינויים בדירה

חיים מן, עו"ד ומגשר

רועי שלום, מניין 60 הימים הקבועים בחוק מתחיל ממועד מסירת הדירה לידי הקונה בפועל. מועד מסירת הדירה יכול שיתעכב אם הלקוח מעוניין לדוגמא לבצע פעולת בנייה כלשהי בעצמו או לבנות תוספת שמחייבים הארכת משך העבודה על הדירה. בברכה חיים מן, עו"ד 02-6246777-