כוכי

האם קיום ועדה באמצעות מומחה מטעם הקרן בועדה רפואית עליונה

קרן פנסיה הבטיחה שהועדה הרפואית העליונה הינה גוף חיצוני לקרן. בפועל גילינו בדיעבד ובתדהמה מפרוטוקול הועדה העליונה שהמומחית שהחליטה בועדה היא פסיכיאטרית מטעם הקרן. האם זה מהווה עילה לערעור? מה ניתן לטעון כנגד הקרן פרט לניגוד ענינים? האם חוסר שקיפות מצגי והבטחות שווא לגבי זה שהועדה תהיה חיצונית לקרן גם מהווים עילה לערעור בפני עצמם? תודה רבה

item.Author מנהל הפורום עו"ד אלחדיף רן

על מנת לברר את הכרב הוועדה יש לבדוק בתקנון. ע"פ הידוע לי וועדה עליונה מורכבת מ- 3 רופאים כאשר באפשרותך להביא רופא מטעמך, רופא אחד מטעם הקרן, ורופא שלישי חיצוני ואובייקטיבי.