מירי

לחוצה מאוד

שלום ביום ראשון האחרון הגרוש שלי נסע עם הילדים שלי לאמסטרדם. מאז שהוא יצא מהארץ הוא לא עונה בטלפון הנייד שלו לשיחות שלי והוא גם לא מגיב למיילים שאני שולחת. התקשרתי אליו מטלפון שהוא לא מכיר וגם לו הוא לא עונה. במלון שבו הם אמורים לישון אמרו שאדם עם השם שלו לא מתאכסן שם. הוא ואני ביחסים טובים אז אני לא מבינה מה קורה. אני מתחילה להילחץ מאוד ולא יודעת מה לעשות. אני מתחילה לחשוב על הרע מכל. האם הוא לא מחוייב לתת לילדים לדבר איתי? מה אני יכולה לעשות עכשיו? אודה לתשובתך המהירה

עו"ד יונתן דה פריס

כן - זה לא נראה טוב אני לא יודע מה כתוב בהסכם הגירושין שלכם ולכן אינני יודע מה סיכמתם בקשר לחופשת הקיץ מומלץ שתשיגי עו"ד - מהר על מנת לטפל בענין

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים