אלונה

הבעל לא מחזיר את הילד

עו"ד יונתן שלום, בעלי ואני מסוכסכים, אבל לא בהליכי גירושים. אני עובדת קשה ולא יכולתי להתפנות לחופשה. הוא לקח בראש השנה את הילד (בן 4) לאנגליה לביקור אצל דודה שלו. הוא היה אמור לחזור היום בבוקר ולא חזר. האם יכול להיות שהוא מתכנן להישאר איתו שם?? מה אני יכולה לעשות??

עו"ד יונתן דה פריס

אני לא יכול לנחש מה הוא מתכוון לעשות יחד עם זאת - את יודעת בכלל איפו הוא נמצא? תתטלפני תאגידו לו שאם הוא לא יחזור מיד תפני לעו"ד אשמח לעזור אם תרצי

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים