ירון

הברחת תינוק לחו"ל

שני הורים חיים באושר וחוששים מהברחת הילד שלהם (בן השנה) לחו"ל ע"י צד ג. 1. האם הודעה למשרד הפנים על אי רצון 2 ההורים בהנפקת דרכון לילד היא הליך אשר בעתיד יקשה על הוצאת דרכון לילד ? 2. האם לאחר שהילד כבר יהיה בעל דרכון יוכלו ההורים להתנות את יציאת ילדם לחו"ל ללא אישורם ? אם כן כיצד ניתן להתנות זאת וכן כיצד "מופעלת" ההתניה בעת נסיון להוצאת הילד מהארץ.

עו"ד דה פריס

הפורום לא מתעסק בנוהלי משרד הפנים. הפורום מתעסק באמנת האג -חטיפת ילד לחו"ל או מחו"ל ללא הסכמת ההור השני

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים