ע.

מעבר דירה ללא ידיעת הגרוש

אני ובעלי גרושים 5 חודשים. בעלי רואה את הילדים לפי ההסכם שנקבע. אני רוצה לעבור דירה בעיר אחרת ולא מעוניינת להגיד לגרוש שלי לאן אני עוברת. הוא ימשיך לפגוש אותם ולראות אותם כרגיל הוא במילא לא אוסף אותם מהדירה שלי אלא מביה"ס. האם במקרה של מעבר דירה שלי מבלי ליידע את האבא אני עוברת על עבירה? אני כמובן לא חוטפת אותם אבל השאלה היא אם האבא יוכל להכריז שחטפתי?

דורין גלוברמן- קרט, עו"ד ומגשרת

שלום רב, את מוזמנת להיכנס לפורום משמורת ילדים, יש שם מקרים דומים לשלך. בהצלחה,

עו"ד יונתן דה פריס

הענין שלך לא שייך לנושא הפורום . פורום זה מתעסק בחטיפת ילדים לחו"ל ומחו"ל

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים