אלה

החזרת הילדים לארץ

שלום, בעלי לשעבר ואני גרושים כבר למעלה משנה. לאחרונה, המצב לא הכי טוב. הוא אמור לקחת את בתנו המשותפת לחו"ל בקיץ. יש לו שם משפחה ואני מפחדת שלא יחזור איתה. אני יודעת שזה סיכוי קלוש אבל בכל זאת.. מה אפשר לעשות?

עו"ד יונתן דה פריס

מומלץ להחתים אותו על התחייבות לבחזיר את הילדה עד מועד ספציפי . כך זה ברור לו לחלוטין שמדובר על חופשה בלבד קלוש או לא קלוש - בהחלט מקובל לדרוש בטחונות רציניות להחזרת הילדה כגון שאבוד דירה/מכונית/

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום חטיפת ילדים