לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אימה

מתי אני אקבל כלשהי תגובה

אני קיבלתי מכתב מהוצאה לפועל באיחור של חודשיים שאני חייב לשלם אגרת טלויזיה בסך של 5300 ש"ח עבור שבע שנים אחורה ההתראה שאני חתום עליה בתביעה בהוצל"פ בחיים לא קיבלתי ולא חתמתי על אישור המסירה כפי שאמרו פניתי לעורך דין טלפונית בכדי לומר שאין לי מקלט ואין ביכולתם לחייב ולתבוע אותי על דבר שארינו ברשותי ,העו"ד לא ענה אני שלחתי מכתב בדואר רשום בו בקשה כתובה בה פירטטתי שאין לי מקלט ושביכולתם לבוא לבדוק ושיש למחוק החוב ,גם לא התייחסו למכתבי ,כעבור חודש שלחתי גם פקס ויש לי אישור מסירה וביקשתי להתייחס אלי וגם לא עונים שלחתי כיום עוד פעם מכתב בדואר רשום וביקשתי שימחקו החוב אך לא מתייחסים במוקד הארצי טענתי את דבריי להם אמרו שהעניין רק העו"ד מטפל בו ולפנות אליו מה יש ביכולתי לעשות, הם גורמים לי מועקה בלב ופחד מהתקף לב בבבבבבקקקשה תעזרו לי למי לפנות

חתול

אם זו אינה חתימתך בקש העתק וגש למשטרה להגיש תלונה על זיוף ומרמה. העתק מאישור על הגשת תלונה העבר להוצאה לפועל והדגש כי אתה מבקש לפעול כמתחייב בחוק אם עולה חשש לזיוף מסמך המוגש להם. בקש עצתם כיצד לנהוג כדי שיעכבו ההליכים וידרשו מאותו עורך דין של רשעות השידור להציג הוכחות לקיום החוב. אל תדבר עם עורך הדין כי יש סיכוי גדול שאם יש זיוף חתימה אז אחד מהאנשים שלו הוא העבריין. גש בדחיפות להתיעץ עם עורך דין בשי"ל במקום מגוריך, אם יש כזה. שמור העתק כל מכתב ואישור הדואר הרשום. במוקד הארצי אין מה דבר. כל מכתב שלח רק אל: סמנכ"ל גביה רשות השידור ת.ד. 16333 ירושלים 9116202 בנוסף ובמקביל שלח פניה אל מבקר המדינה. נציב פניות הציבור כאן: http://www.mevaker.gov.il/he/UsefulInformation/Pages/NTZComplaint.aspx ורשום את כל הפניות שלך שלא עונים לך וגם לא מוכנים לבקר בביתך ומעולם לא היה לך מקלט טלוויזיה בכל אותה תקופה ובכל זאת מפעילים הוצאה לפועל בלי להתיחס למכתביך. רשום שאתה מבקש כי מבקר המדינה יפעל כדי שרשות השידור תקיים את החוק ותתיחס להודעות שלך ולהצהרותיך וגם מיד תודיע להוצאה לפועל על ביטול כל דרישת חוב עד להודעה חדשה. הדפס העתק מהטופס שאתה ממלא כדי שיהיה העתק גם מפניה זו.

אימה

תגיד חתול אצל העורך דין אומרים שברגע שהמכתב יצא מאצלם,אז אין להם כלשהי טענה וזה תופס עלי שזה נתקבל אצלי ממי אני יכולה לבקש העתק החתימה

חתול

בהוצאה לפועל יש חובה לוודא מסירה לא סתם שללוח אלא להביא אישור מסירה. זה יכול להיות חתימה על הטופס של הדואר כשלוקחים מכתב רשום וזה יכול להיות אישור מסירה שמביאים המכתב הביתה ומעבירים האישור להוצאה לפועל. בהוצאה לפועל יגידו לך איזה אישור ובמה מדובר. בכל מקרה אם יש זיוף חתימה לא להתעצל להגיש תלונה במשטרה.

אייל

בשיחה בעניין דומה במוקד ההוצאה לפועל, נאמר כי נעשה נסיון מסירה בכתובת שבה כבר לא גרתי (הספח ממשרד הפנים גם יכול לאשר זאת) וזה מופיע אצלהם כסירוב, אציין כי אין לי שום קשר עם הדיירים שם כיום. לדברי אותה נציגה גם אם בוצע נסיון שליחה והיה סירוב, מבחינתם ע"פ חוקי ההוצאה לפועל זה נחשב כמסירה. ההייתכן? כרגע הם דורשים שאשלח שוב טופס 839 ואבקש הארכה להתנגדות ואת הסיבה מדוע לא הייתי בכתובת זו בעת נסיון המסירה.

חתול

הגש טופס נדרש ורשום שלא היית בכתובת הרשומה כי זו לא היתה כתובתך בעת המסירה ואין לך מה לעשות שם יותר מאשר בכל מקום אחר בארץ שאינו כתובתך. ציין כי אינך יודע מדוע הגיעו לשם למרות שכתובתך עודכנה כדין במרשם התושבים וכל חתימה הנחזית להיות שלך היא זיוף.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור