לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אורה גולדפריינד

לפני עיקול - חוב אגרת טלבזיה

שלום רב י ש לי טלבזיה משנת 2009 עליה לא שולמה אגרה. אף פעם לא קיבלתי הודעת תשלום מדצבמר 2010 עד אפריל 2013 לא חייתי בארץ. הדירה שלי היתה מושכרת וכשחזרתי השוכרת הפנת אלי מיכתב מעורך דין חלילי לגבי תביעה זו היתה ההודעה הראשונה שהגיעה כל נסיון ליצור קשר עמו או עם רשות השידור דרך טלפונים ומיילים לא היה אפשרי לפני כחדשים עבר הטיפול למשרד עורך דין בתל אביב והם יצרו עמי קשר ואכן בדקו שלא הייתי בארץ וכו עדיין הם רוצים שאשלם סכום של 2198 שקל שכולל למעשה לפי דברי הפקידה שדיברה איתי את כל ההוצאות המישפטיות בנוסף הם שלחו לי כבר חוב והצמדה על 2013 כשלמעשה עברתי לגור במקום עם הטלבזיה שלי רק ביולי את 2014 כבר שילמתי אני טענתי שלמרות שלא קיבלתי שום הודעות אני מבינה שזו חוק חובה ( לא ידעתי) ואין לי בעיה לשלם את סכום האגרה ללא הצמדות וכו שזה בסביבות ה 800 שקל + חצי 2013 150 שקל האם ניתן לעשות משהו - לא נראה לי שכתוצאה מכך שלא ניתן לדבר איתם או להשיג אותם בכלל רק עכשו התברר לי שאין סניף יותר בירושלים כל ההתנהלות שלהם כולל אותה פקידה מזעזעת (ממש מדינת משטרה) והשאלה מה לעשות כי באמת מאז שחזרנו אני ובעלי אין לנו עבודה הוצאתי מכתב מביטוח לאומי - הם רוצים לראות את חשבון הבנק שלי מה שאני לא מוכנה מאחר ומכרתי לאחרונה את הדירה שלנו כדאי שנוכל להתקיים בימים אחרים הייתי מוותרת ומשלמת אבל עכשו כל 100 שקל הכרחיים עבורנו אנחנו כבר בני שישים וכו וכו אודה לעצתך ואם את חושבת שאני פשוט צריכה לשלם את הכל וזהו בברכה אורה

יובל

היה לי מצב דומה מאד ולאחר התייעצות עם עו"ד שילמתי את כל החוב שהוא גדול משלך. הטעות שעשיתי היתה שלפני שנסעתי מכאן לא הודעתי לרשות השידור על כך שאני לא נמצא בארץ ושהטלוויזיה איננה בבעלותי. אם הטלוויזיה היתה בבעלותך במהלך התקופה שלא היית כאן, אזי לעובדת ההעדרות שלך מהארץ אין כל רלוונטיות לתשלום האגרה ובפועל זה נחשב כאילו חדלת לשלם אותה מיוזמתך. לכן הטענה שלא קיבלת הודעה גם היא אינה תופסת ולכן ההוצאות המשפטיות נכללות. על כל זה כעסתי מאד עד שהבנתי שהטעות היתה שלי.

מנהל הפורום

להגיש בקשה לצו תשלומים בסך 150 ₪ לחודש

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור