לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
לינוי

חוב ישן וחדש

שלום לך עוד ומנהלת האתר המבורך הזה. במהלך 2012 הגיע לביתנו עובד מטעם רשות השידור לראות כמה טלויזיות יש בבית. נאמר לו שאנו לא מחוברים לשום חברת כבלים וגם עידן + לא היה ברשותינו ובכל זאת הגיע מכתב עבור תשלום האגרה. שילמנו על שנת 2011 והמחצית השנייה של 2012 סום של 800 ש"ח. מאז מגיעים אלינו הודעות חיוב שהגיעו ל- 1350 ואחרי "הנחה" ל- 850 ש"ח עבור המחצית השנייה של שנת 2012 והשנים 2013+2014. הודענו להם טלפונית ובאמצעות הפקס שמעולם לא היינו מחוברים לשום חברת כבלים ו/או ממירים בדמות עידן + אך הם מתעקשים שלא קיבלו שום הודעה מאיתנו ושעלינו לשלם כל עוד יש "הנחה בקנסות למי שמקדים לשלם". ראשית, ברצוני לדעת האם עלי לשם את החוב האחרון שלא שולם (עבור 2012, 2013 ו- 2014) ושנית, האם זו חוצפה לתבוע החזר עבור התשלום ששילמתי על לא ממיר בידי! ואם כן איך עושים זאת. עלי והוסיף ולומר שקראתי את השאלות והתשובות בפורום במטרה לחפש בעיה זיהה לבעייתי אך לא מצאתי כזו ואינני בטוחה שהבנתי את התשובה הבאה שניתנה לכמה פניות ומוטרדת מהאפשרות שגם אני אקבל אותה... 'רשות השידור הישראלית (בפירוק) מתכבדת להודיע בזאת לבית המשפט כי לפי חוק השידור הציבורי 11 באוגוסט 2014 סעיף 104 שכותרתו ''הקפאת הליכים'' מיום הפרסום לא ניתן להמשיך או לפתוח בשום הליך נגד הרשות, אלא ברשות המפרק ו בתנאים שיקבע'' (הנהלת רשות השידור מרכזיה יפו 161 י-ם 5015555 - 02). אקדים בהמון תודות על שירותך לציבור כה רחב. לינוי

שריקה

בני גר איתי בדירה שלי ואני פטורה מתשלום האגרה היות ואני גימלאית הוא רחש מכשיר לבית שלי וקבל לשלם אגרה ...ולא שילם היות ורשות השידור יצא במבצע שלם ללא קנסות מפחד רצתי ושילמתי סכום של 701 שקלים וכעבור שבועים קבלנו מכתב שעלינו לשלם עוד ב4000שח ....אז מה עושים כעת...או שרשות השידור מרמה או מה אבקש התיחסות מפני שאני מבולבלת מה עושים...

TNHR

כך התפאר השר ארדן לפני שנה. האם לא בוטל?

מנהל הפורום

בשבועות הקרובים יחל מבצע גבייה של רשות השידור לגבי חייבים, שאושר בתקנות שנחתמו על-ידי שר התקשורת ושר האוצר. בהמשך יעבור הטיפול בחייבים לאגף הגבייה. המהלך ילווה בקמפיין תקשורתי שיבהיר לציבור שעדיין יש חובת תשלום. לא יהיו יותר הפתעות בדמות מכתב מעורך הדין". על-פי ההערכה, אם הרשות לא תצליח לגייס את הסכומים הדרושים לה במהרה, היא עשויה לעכב תשלומים קבועים לספקים, ובהם 60 מיליון השקלים שהיא חייבת לחברת בזק בעבור המשדרים או תשלומים לארגוני היוצרים ובהם אקו"ם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום אגרת טלויזיה רשות השידור