מכתב חוזר מעו"ד לאחר הקפאת תהליכים.
שלום! הסיפור הוא כזה, היה לי חוב לרשות השידור שתפח מאחר ולא קיבלו פקסים ששלחתי לרשות כי גרתי באותה הכתובת של הוריי ולא חשבתי שאני צריך,הבנתי שאני כן חייב בתשלום. דיברתי עם נציג בטלפון והסברתי לו את הבעיה והוא החזיר לי את הסכום לסכום המקורי ללא ריביות וקנסות ואמר שבנוסף לסכום המקורי יהיה עלי לשלם את השכר טרחה של העו"ד.. בנוסף הוא גם אמר שהוא יקפיא את כל התהליכים בענייני ואני אשלח פקס עם כל הסיפור הארוך ויחליטו אם לבטל לי את שכר הטרחה.. כתבתי מכתב ושלחתי אותו בפקס פעמיים. וחיכיתי לתשובה של רשות השידור,שישלחו שובר תשלום או כל התייחסות אחרת. אתמול קיבלתי מכתב בדואר רשום מעו"ד שהכפיל לי את הסכום שהנציג אמר לי בטלפון. שכר הטרחה עלה והסכום ממש הכפיל את עצמו ממה שהייתי אמור לשלם במקור בתוספת לשכר הטרחה... אני לא שילמתי עד עכשיו כי לא היה לי שום שובר ולא ידעתי מה קורה עם זה. בנוסף לא חשבתי שזה יגיע למצב כזה מאחר והנציג אמר שהוא הקפיא את הכל... את האגרה לשנה זו שילמתי כי לא רציתי עוד עניינים ובעיות.. מה אני יכול לעשות? הסכום הזה כבד עליי מאוד כרגע מאחר ואני סטודנט, ומה גם שאיו לי שום חיבור כבלים או עידן פלוס. מעולם לא היה לי,הטלוויזיה הזו מחוברת מידי פעם למחשב לא יותר מזה...
1. עצם קיומה של הטלוויזיה- גם אם שימושיה אחרים- מחייב תשלום אגרה. 2.נסה לשוחח עם הנציג...ו/או עם העו"ד...בהצלחה
אין סניף לקבלת קהל בירושלים??
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים