תביעה על סכום קצוב
שלום סמדר, קיבלתי בשבוע שעבר, בדואר רשום, בקשה לתביעה על סכום קצוב שהוגשה באוקטובר 2012, ומיד אחריה הגיעה הודעה על עיקול כלי רכב. מצורף מכתב ממשרד עו"ד, מאותה התקופה, שלא הגיע אליי, בכדי שאשלם את האגרה של 2009 ועד 2012. בשיחת טלפון שנערכה עימי ביולי 2012 אמרתי שלא רואה טלוויזיה ויש לי מסך המחובר לDVD, ולא יודע בכלל האם יש לו יכולת קליטה (אמרתי שיש לי אותו כבר תקופה). אמרו שיבוא לבדוק ומעולם לא הגיעו. היום הסכום עומד על מעל 3000 ש"ח, כאשר הקרן היא 1200 וכל השאר עמלות וקנסות. התכתבות עם משרד עו"ד פרנקל לא הועילה ואמרו שימשיכו עם הליכי הגביה המפלצתיים שלהם. האם יש משהו שאוכל לעשות בכדי לבטל את התביעה או להפחית את הסכומים?
מה קורה אם הגיע מכתב מעו"ד? תקבלו שובר לתשלום. לרוב, משרדי עו"ד מגישים ישר תביעה בסכום קצוב בהוצל"פ, כך שעלייך להגיב תוך 30 יום. אם לא תשלמו או תגיבו, תגלו שעיקלו לכם את חשבון בנק, שהוטלו עליכם הגבלות בבנק ישראל ושאר סנקציות מטורפות. הייתי ממליצה בדחיפות להגיש התנגדות לתובענה בטרם יחלפו 30 ימים (אם יחלפו - תצטרכי בקשה להארכת מועד) עיכוב הליכים, אולי יש מקום להגיש בקשה למתן פס"ד הצהרתי המורה על אי קיומה של טלוויזיה משנת x, בהצלחה
שאלות נפוצות:
מוטי לביא
אייל כהן
סרגיי
גטיה מרים