דוד

פיצויי פיטורין

שלום רב. מבקש לדעת האם בחישוב פיצויי פיטורין יש לקחת בחשבון גם עמלות ושעות נוספות גלובליות בנוסף לשכר יסוד. עבדתי כיועץ טכני / סוכן מכירות טכני. בהתאם להסכם עבודה שכרי כלל: שכר יסוד +עמלות אישיות ובהמשך נוסף בתלוש שכר שעות נוספות (סכום קבוע). בברכה דוד

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

מרכיבי השכר לחישוב פיצויי פיטורין: שכר יסוד, תוספת ותק, תוספת יוקר המחיה, תוספת משפחה, תוספת מחלקתית ותוספת מקצועית. עמלה/פרמיה/בונוס-הוכרה בפסיקה כתוספת שיש לקחת בחשבון בעניין פ"פ והודעה מוקדמת. חריג- בונוסים או עמלות שניתנים על בסיס תפוקת עובדים ולא תפוקה אישית או כאשר מדובר בבונוס המותנה ברווחיות המעביד. שעות נוספות שאינן פיקטיביות לא נכללות בחישוב פיצוי פיטורים