רועי

אי עמידה בהסכם שכר

שלום!! סגרתי על המעסיק שלי על העלאת שכר במשכורת !! להפתעתי גיליתי שהוא הוסיף לי את הסכום שקבענו בניסעות!! האם זה חוקי? אני ממש לא מרוצה מזה זה היה אמור להיות במשכורת וכרגע זה בנסיעות וזה לא נחשב לי בפנסיה ובביטוח מנהלים!! אשמח להצעה מה עלי לעשות והאם זה חוקי

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

אם התשלום המבוצע על ידי המעסיק הוא בניגוד לסיכום ביניכם (לא ברור מנתוני השאלה מה הייתה הבטחת המעסיק) עליך לעמוד על כך שהתשלום יבוצע בהתאם לסיכום. אחרת, אתה עלול להיחשב כמי שהסכים לביצוע התשלום באופן זה.