לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רונן

רשום בלישכת תעסוקה בהבטחת הכנסה מודיעין

יש לי בעיה עם פקידת השמה שם; אני חי עם בת זוגתי יש לנו ילדה בת 7 ואני בהבטחת הכנסה יש לי בעיות רפאויןת שהצהרתי עליהם והיגשתי אותם לפקידת ההשמה כגון בעיות גב בעיות כתף ורגישות לקור כל הצהרתי עליהם פקידת ההשמה מכריחה אותי או אפילו כופת עלי לקבל כל עבודה במיידי ואפילו להתחיל לעבוד אם לא אתחיל לעבוד היא תרשום לי סרוב אני גם למדתי דרך לשעת התעסוקה תחום הסאונד וי לי ניסיון במכירות זאת אמרתי לה גם אניכרגע נמצא בתכנית מעגל תעסוקתי שזה ממש מצויןן אבל רמת האנשים שם שלא נדע ואני ואני ממשל ל א קשור לזה לסוג הזה של האנשים ושאןל תצמי מה אני עושה פה. אני לא יודע מה לעשות אני מנסה לעשות כל מה שאומרים לי אך יש גבול לכל דבר . האם אתה יודע כמה אחוזי נכות נותנים בועדה רפואית של לישכת תעסוקה? ומה עלי לעשות? עם פקידת ההשמה בכדי שלא תרשום לי סרוב אניכל הזמן בסוג של מלחמה איתה ולא יורדת לי מהווריד ממש מרגיש מושפל כמעט הגעתי לפני כשבוע למצוא עורך דין ולתבוע תפקידה כי היא ממש הגזימה איתי ולא התחשבה במצבי הנוכחי לדוגמה לפני כשבוע היא קבעה פגישה עם מעסיק בנושא שמירה אמרתי לי שאני לא יכול לעבוד בזה והיא ממש הכריחה אותי והציקה לי כל הזמן גם טלפונית ואמרה שעם אני לא מתחיל לעבוד שם היא תרשום לי סרוב וכל זה דרך הנייד נשמע ממש כמו איום האני מבין את החוק של הבטחת הכנסה. שאלה האם אתה יכול לעזור לי בענין אם אני אסרב ואבקש ערער ? מחפש אולי אותך שתוכל לייצג אותי תודה מחפש עורך דין שיידבר איתי מולה היא גם עשתה מלא פשלות אשמח עם תשוחח איתי תודה רבה לך

עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה