ליאן

סיום יחסי עובד מעביד חברות בנות

מנהלת בכירה נקלטה לעבודה לפני מס' שנים ומיומה הראשון עסקה גם בטיפול השוטף של החברה עצמה וגם בטיפול השוטף של חברת הבת(החברה האם שולטת 100% בבת).המנכ"ל כנ"ל גם נתן שירות לחברת הבת ובסוף כל שנה הייתה החברה האם מחייבת את חברת הבת ע"י הוצאת חשבונית על חלק יחסי משכרה של העובדת. בחוזה העבודה של העובדת לא נרשם שהיא תיתן שירותי ניהול גם לבת זה היה "על הדרך" ונוהג קיים כחלק מעבודתה אע"פ שזה לא היה רשום בחוזה. העובדת מסיימת לעבוד וקיבלה פיצויים אך נשאלת השאלה והיא: האם יש לעובדת זכאות כלשהי גם מחברת הבת,(פיצויים,חופשה הבראה)? אם כןהאם יש פס"ד בנושא?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה והודעה לעובד אם ניתנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה