משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו

עו"ד אורנה שמריהו עוסקת בדיני עבודה מזה למעלה מ- 15 שנה ומייצגת עובדים ומעסיקים מכל ענפי המשק. עו"ד אורנה שמריהו צברה ידע רב בעת עבודתה כמזכירת איגוד מקצועי בהסתדרות הפקידים במרחב תל אביב יפו. כיום, עו"ד שמריהו עומדת בראש משרדה העצמאי, שמספק שירות לעובדים ולמעסיקים מכל המגזרים. כמו כן, משמשת כסגן יו"ר בוועדת דיני עבודה במחוז מרכז של לשכת עורכי הדין בישראל. עו"ד אורנה שמריהו מייצגת את לקוחותיה בכל הערכאות השיפוטיות.

קביעת פגישה
0779977542
חזרה לפורום

שימוע

ירי
יריב

1.סוכם בשימוע שהיה שאנחנו יוצאים לתהליך של חודשיים שלושה שיחל בפועל אחרי פסח עם היועץ של המנכ"ל, האם מה שסוכם בשימוע זה משפטי? אם קבענו שנצא לתהליך משותף של חודשיים שלושה כלומר אני לא פוטרתי ואחרי 4 ימים הוא מזמין אותי לשימוע חדש ונניח מפטר אותי, האם יש פה הפרה?/ הוא יכול? 2.מה שגרם לכל הפיצוץ שהבן שלי היה חולה , זאת לאחר שיום קודם לכן בקשתי ממנו חצי יום חופש ותשובתו היתה תעשה מה שאתה חושב וכשהבן של התעורר עם חום גבוה והקאות הייתי חייב להשאר בבית כי אישתי היתה חולה מאוד, לא הודעתי לו כי בכל מקרה לקחתי חצי יום חופש והתכוונתי להגיע 14:00 ואז הוא שלח בצהרים הודעה, הפגישה ב 17:00 מבוטלת, אין לי למה להגיע ולהגיע ביום ראשון לשימוע, האם זה חוקי? הם ההתנהלות חוקית?

RE:
עו&
עו"ד גל גורודיסקי

ככלל, מעסיק אינו רשאי לפטר עובד בתקופת ימי המחלה הצבורים לזכותו על פי חוק או הסכם אולם אין מניעה לעשות כן לאחר מכן בכפוף לחובת תום הלב ותשלום כל זכויותיו של העובד. יחד עם זאת, לא ניתן ליתן חוות דעת לגבי תקינות הליך השימוע והמשמעויות הנגזרות ממנו בנסיבות המתוארות ללא בחינה ספציפית של נסיבות העניין. מומלץ לפנות ליעוץ משפטי בעניין.