לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אדל

התפטרות

שלום, אני סטודנטית שעובדת בחנות בגדים כבר קצת יותר מ3 שנים. התחלתי בצבא והמשכתי לאחר השחרור. אני מיואשת כבר מהעבודה (התפוקה השולית שלי כבר שלילית ;) ) אני קיבלתי העלאה בשכר רק פעם אחת אחרי שנה ועדין לא העלו לי לאחר בקשות רבות, אני לא מעוניינת להמשיך בעבודה הזאת בשום צורה שהיא(אחראית משמרת, אחראית משהו אחר או אפילו מנהלת). אני מגישה משמרת אחת בשבוע במקרה הטוב וכבר לא באמת עושה משהו במהלך המשמרת. חייבת לציין שלא חתמתי על שום חוזה עבודה ולא נשלח אלי שום חוזה הביתה, למרות שהם יכולים לציין שהתקיים חוזה בעל פה, הוחלפו לי 7 מנהלים בעבודה שכן אני באמת לא זוכרת אם היה חוזה בעל פה. המשמרות שלי התקצרו בכל פעם וביטלו לי משמרות כשלא הייתה עבודה או שלחו אותי הביתה בטענה ש"שכר העבודה גבוה". דיברתי עם המנהלת הנוכחית שלי על פיטורים וקיבלתי תשובה שלילית. אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות ולהתפטר אני לא רוצה כי אני אאבד את הפיצויים שאני ממש צריכה על מנת לשלם שכר לימודים. אני ממש אשמח לייעוץ, תודה רבה אדל

עו"ד גל גורודיסקי

על מנת להשיב על השאלה נדרשים נתונים נוספים ובדיקת המסמכים הרלוונטים, לרבות תלושי שכר. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה