אייל

החתמת כרטיס עובד

שלום המעביד מבקש להחתים כרטיס יציאה כל פעם שאני יוצא מהעבודה וכניסה ברגע שאחזור. מדובר כמובן על יציאות במהלך יום העבודה. השאלה היא: האם זה חוקי להחתים כרטיס יציאה ברגע יציאה מהעבודה כאשר היציאה היא לצורכי עבודה לדוגמא ביקור אצל לקוח? אם זה חוקי, במקרה של תאונה/מקרה ביטוח, האם אני מכוסה גם שאני חותם יציאה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

ככלל, חובה על המעסיק לתעד את כל שעות העבודה של העובד. יחד עם זאת, זכותו של המעסיק לתעד מה הפעילויות השונות שבוצעו בזמן העבודה לרבות יציאה מהמשרד לצורך פגישה עם לקוח.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה