מורן

בונוס

בוקר אור, בעלי עובד במקום עבודתנו 3 שנים. הבעלים החליטו לתת בונוס לכל המחלקה של בעלי אך לבעלי לא נותנים. האם זה חוקי? האם ניתן לעשות משהו כנגד? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

יש לבדוק מהו המקור למתן הבונוס, התנאים למתן הבונוס ואופן חלוקתו. לדוגמא אם הבונוס ניתן כתוצאה מהסכם קיבוצי ובעלך עומד בתנאי מתן הבונוס יכול להיות שקיימת זכות גם לבעלך. קיימת גם אפשרות שחובת המעסיק ליתן בונוס גם לבעלך מכוח נוהג במקום עבודה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי פרטני בעניין.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה