לירון

מיקור חוץ

שלום, עבדתי 6 שנים במיקור חוץ בעבודה ממשלתית. לאחרונה התגייסתי לשרות המדינה. אשמח לדעת האם אני זכאית לקבל פיצויי פיטורין מחברת מיקור החוץ. במידה וכן, איך אוכל את הסכום המגיע לי? האם ישנן זכויות נוספות להן אני זכאית מחברת מיקור החוץ? לעזרתם אודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד גל גורודיסקי

בנסיבות המתוארות, יש לבחון את המקרה לגופו לרבות ההסדרים וההסכמים החלים על פי הנתונים הספציפיים של המקרה על מנת לקבל החלטה נכונה. מומלץ לפנות לייעוץ משפטי על יסוד: תלושי השכר, הפקדות פנסיוניות, הסכמי עבודה אם יש והודעה לעובד אם ניתנה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני עבודה