חזרה לפורום

בעיות מול המנהל

איצ
איציק

שלום רב,שמי איציק ועבדתי כ4 שנים כנהג משאית אצל בנאדם שהוא בעל חברה פרטית וקטנה. במהלך ה4 שנים היו בנינו יחסים טובים ,היינו מדברים בטלפון פעם בחודש...המשאית היתה אצלי כל הזמן ולי היה קו חלוקה קבוע אותו הייתי עושה ללא בעיות.מה שכן מעולם לא יצאתי לחוופש בתשלום, לא פדיתי את הימים בכסף, מעולם לא קיבלתי דמי הבראה.וכשהייתי מבקש תלוש משכורת אז הבוס היה אומר שאני אסע למשרד של המנהל חשבונות שלו לקחת ..וזה היה רחוק לי אז אפעם לא הייתי הולך."די התסמכתי" עליו מפאת זאת שראיתי פשוט את השכר נכנס כל חודש באופן תקין לחשבון הבנק שלי. היו בינינו יחסים טובים חוץ מהקטע של חופשים.בקיצור לאחר 4 שנים התחתנתי לאמזמן ויצאתי לחופש של 3 שבועות בהסכמתו.אך יש לציין שלא נכתב ולא נחתם היציאה לחופש. כנרראה שבזמן הזה הוא התעצבן ומצא נהג אחר וכשהגיע מועדי לחזור כמו שסיכמנו...הוא התעלם לא ענה עדיין לא עונה מיזה כשבועיים , הןא לא הכניס לי את המשכורת לחשבון ואף ניתק אותי מקו הטלפון (שהיה מטעמו, טעם העבודה ) ולא מגיב ושלחתי לו מלא הודעות אף שיתן לי את התלושי משכורת שלי .אן קול ואין עונה.עכשיו זה לא משרד שפשוט מגיעים ומתייצבים.זה כל נהג יש משאיתת אצלו והוא יוצא לקו חלוקה.אינני יודע איפה המשאית. מ הה הזככויות שלי בכך?