הלנת שכר במקום עבודה
שלום עבדתי ברפת בערך 8 חודשים שילמו לי במקום עבודה לפי מערכת של מחשב שמחשבת יום עבודה לפי 8 שעות (ולא 10 שעות לפי החוק) קיזזו לי שעות נוספות והכניסו אותם לימים ריקים או לימים שלא הגעתי ל8 שעות ביום(הלנת שכר) ככה שלא קיבלתי את ה25% על חלק מהשעות הנוספות שעבדתי. עבדתי ללא חוזה עבודה. לא שילמו לי פנסיה אחרי חצי שנה. כשהלכתי לדבר עם המנהל שהם חייבים לי סכום מסוים של כסף הוא טען שהם יבדקו את זה ואם ייצא שחייבים לי אז אני יקבל את מה שמגיע לי. אחרי הרבה התכתבויות במייל קיבלתי מהמנהל הודעה עם התקנות עבודה ברפת שיום עבודה ברפת הוא 10 שעות ולא 8 שעות. ושככה הם מחשבים את המשכורות ברפת. עכשיו השאלה שלי היא: בכל ה8 חודשים שעבדתי שם חישבו לי את היום עבודה לפי 8 שעות ולא 10. האם הם יכולים לקחת לי כסף שהם כבר שילמו לי? והאם מותר להם בכלל לשנות את הצורת חישוב שעות אחרי שהוא חושב בצורה של 8 שעות ליום עבודה. האם מותר לו לא לשלם לי פנסיה כעבור חצי שנה? האם היה מותר לו להעסיק אותי בלי חוזה עבודה? ושאלה אחרונה אני הייתי מאוד רוצה לדעת אם אני יילך לבית משפט האם הכסף שהם חייבים לי לפי החישוב המקורי יוחזר לי? או שזה חסר סיכוי? מצטער אם סיבכתי... בתודה מראש.
רציתי לציין שהשם בתחתית ההודעה מצד ימין זה לא השם האמיתי כמובן אז אין צורך לפנות אליי איתו.